Star Wars -fanit haluaisivat Benedict Cumberbatchin tietyn pahiksen rooliin – Näyttelijältä täystyrmäys: “En minä ole tuosta kiinnostunut”

12.03.2021 16:00 | Muropaketin toimitus

Benedict Cumberbatch kuvaa parhaillaan uutta Doctor Strange -elokuvaa Doctor Strange in the Multiverse of Madness.

Doctor Strange -tähti Benedict Cumberbatch on monien Star Wars -fanien suosikki esittämään suuramiraali Thrawnia, mikäli tuo vanhoista Star Wars -kirjoista tuttu pahis joskus nähtäisiin mukana Star Wars -elokuvien maailmassa.

Tuoreessa haastattelussa Cumberbatch paljastaa, ettei ole koskaan kuullutkaan tuosta fanien suosikkihahmosta, eikä hänellä ole mitään halua esittää hahmoa. Syy hänen tiukkaan kieltäytymiseensä löytyy maskeeraustuolista – Thrawnhan on tunnetusti sininen.

“Sanon suoraan ei, tällä hetkellä. En mitenkään haluaisi tulla maskeeratuksi siniseksi. Vietän tällä hetkellä arvokasta aikaa lasteni kanssa ja ajatus maskeeraustuolissa istumisesta ja kaikki se aika, mikä menee kun sinut maalataan siniseksi, ja sitten vielä päivän päätteeksi maali pitäisi ottaa pois… elämässäni ei ole oikea hetki sellaiseen”, näyttelijä kommentoi.

Katso Colliderin haastattelu tästä videosta:

Suuramiraali Thrawn esiteltiin ensimmäisen kerran Timothy Zahnin Star Wars -romaanissa Imperiumin perillinen (Heir to the Empire) vuonna 1991, joka aloitti niin sanotun “Thrawn-trilogian”. Hahmosta tuli fanien suosikki ja hänet nähtiin myöhemmin  Star Wars -universumissa muun muassa sarjakuvissa ja peleissä. Hahmo poistettiin virallisesta Star Wars -kaanonista hetkeksi Disney-kauppojen yhteydessä, mutta palautettiin jälleen animaatiosarja Star Wars Rebelsin myötä. Tuossa sarjassa hahmolle äänensä antaa Lars Mikkelsen.

Hahmo mainitaan sivulauseessa myös The Mandalorian -sarjassa, mikä on aloittanut fanien keskuudessa spekulaatiot siitä, että hahmo mahdollisesti tulisi mukaan tuohon Star Wars -sarjaan.

MAINOS | Star-osio on nyt avattu ! Tilaa Disney+ hintaan 8,99 € / kuukausi tai 89,90 € / vuosi