Uusimmat

Stranger Things -fanit joutuvat odottamaan Netflix-hitille jatkoa sietämättömän pitkään

31.07.2018 12:25 Muropaketin toimitus

Stranger Things -sarjan kolmannen kauden luvataan olevan edellistä parempi.

Entertainment Weekly kertoo Netflixin Cindy Hollandin vahvistaneen Stranger Things -hittisarjan kolmannen tuotantokauden tulevan tarjolle striimauspalveluun vasta kesällä 2019.

Hän vakuuttaa kuitenkin, että pitkä odotus on sen arvoista ja tulevan kauden olevan edellistä parempi. Stranger Thingsin kakkoskausi sai Muropaketin arvostelussa kehut viime vuoden lokakuussa, mutta monet faneista olivat aivan eri mieltä.

– Sarjan tekijät, eli Dufferin veljekset Matt ja Ross, sekä Shawn Levy tietävät panosten olevan korkealla. He haluavat tehdä jotain suurempaa ja parempaa kuin mitä näimme viime vuonna. Uskon että luvassa on fantastinen kausi, jota kannattaa odottaa, Holland hehkuttaa.

Hän mainitsi myös, että kolmannella kaudella nähdään aiempaa enemmän erikoistehosteita. Se on yksi syistä miksi uuden kauden tekeminen kestää normaalia pidempään.

Stranger Things ei ole ainoa suosittu sarja, joka skippaa kokonaan tämän vuoden. Esimerkiksi HBO:n Game of Throne, Veep ja True Detective jatkuvat vasta ensi vuoden puolella, kuten myös FX-kanavan Fargo, jota esittää Suomessa HBO Nordic.