UUSIMMAT

Taru sormusten herrasta: Sormuksen ritarit -elokuvan YouTubesta löytyvä 9½ tunnin mittainen versio saa nauramaan vedet silmissä

08.09.2020 12:55 | Muropaketin toimitus

Taru sormusten herrasta -elokuvan uusi versio on tyhmyydessään nerokas.

Peter Jacksonin vuoden 2001 Taru sormusten herrasta: Sormuksen ritarit -elokuvan pisin versio löytyy leffan Blu-raylta, jolla on mittaa 2h 58min. Nyt siitä on kuitenkin leikattu vielä reippaasti pidempi versio, josta vastaa YouTube-käyttäjä Patryc.

Hänen ”leikkaamansa” leffa kestää 9 tuntia ja 18 minuuttia, ja se on sekä tyhmintä että hauskinta kamaa taas vähään aikaan. Videon nimi ”LotR but every time sam takes a step towards mordor he says it’ll be the farthest he’s ever been” kertoo oikeastaan kaiken tarvittavan. Eli kyllä, joka kerta kun Sam astuu askeleen eteenpäin, niin väliin on leikattu kohtaus, jossa Sam sanoo:

”This is it. If I take one more step, I’ll be the farthest away from home I’ve ever been.”

Lisäpisteet versio saa tahallisen paskasta toteutuksesta. Patryc kirjoittaa taideteoksensa kuvauksessa:

”fuck this took a long time.
get me to 10k subs and I’ll do the two towers.
ps – you can hire me to make dumb shit for you.”

Kanavalla on tällä hetkellä yli 12 000 tilaaja, joten hän piti lupauksensa. Kaksi tornia -elokuvan ensiesityksen oli tarkoitus alkaa YouTubessa eilen illalla, mutta se kaatui teknisiin ongelmiin. Sen enskari siirrettiin Twitchin puolelle, jossa se taitaa olla edelleen käynnissä. Mutta eipäs hötkyillä, vaan katsotaan ensimmäinen elokuva ensin: