The Expendables 4:n pahis on ehkä löytynyt: ”En kyllä selviäisi roolista ilman stuntmiehen apua”

27.05.2015 12:20 | Muropaketin toimitus

Hulk Hogan

The Expendables 3 keräsi elokuvateatterikierroksellaan 206 miljoonan dollarin lipputulot – eli vähiten kaikista elokuvasarjan osista.

Keskinkertaisesta tuloksesta huolimatta The Expendables 4 on suunnitteilla. Asiasta ei ole hetkeen kuultu mitään uutta, mutta nyt vanha painikehien viiksivallu eli Hulk Hogan on avannut sanaisen arkkunsa.

Hogan eli Terry Gene Bollea on keskustellut Sylvester Stallonen kanssa pahiksen esittämisestä The Expendables 4:ssa. ”Se oli hieno keskustelu, jossa pallottelimme eri ideoita. Hän kysyi voinko yhä juosta ja hypätä. No, en yhtä nopeasti tai yhtä korkealle kuin ennen, mutta eiköhän Hollywoodista löydy sopiva stuntmies minun avukseni”, Hogan paljasti.

Hulk Hogan on himoinnut roolia The Expendablesista jo pitkään; jo vuonna 2012 hän ilmoitti halukkuudestaan seikkailla Syltyn ja kumppaneiden kanssa.

WWE Monday Night RAW:n ja WWF SmackDown!:n kaltaisten painiohjelmien lisäksi Hulk Hogan on esiintynyt mm. elokuvissa Rocky 3, 3 Ninjaa pistää tuulemaan ja Muppetit avaruudesta. Ja tietenkin myös Gremlins 2:ssa!

Teksti: Tatu Junni
Lähde: MovieWeb

Muropaketin uusimmat