The Wolverine -elokuva menetti ohjaajansa

17.03.2011 19:26 | Muropaketin toimitus

Wolverine

Darren Aronofsky oli jo kiinnitetty Marvelin sarjakuviin pohjautuvan The Wolverine -elokuvan ohjaajaksi, mutta nyt tilanne on saanut uuden käänteen. Aronofsky ei halua enää olla mukana projektissa, koska se veisi hänet pois kotimaastaan liian pitkäksi aikaa.

The Hollywood Reporterin tietojen mukaan osittain Japanissa kuvattavan The Wolverinen tekeminen olisi pitänyt Darren Aronofskyn poissa USA:sta lähes vuoden. Sen myötä ohjaaja ei olisi omien sanojensa mukaan kyennyt näkemään perhettään tarpeeksi paljon, joten hän päätti pakata laukkunsa.

Syy saattaa olla todellinen, mutta spekulaatiot vetäytymisen syistä ovat jo nyt käynnissä fanien keskuudessa. Säikähtikö Aronofsky Japanin tilannetta? Rajoittiko studio hänen visioitaan liikaa?

Oli syy mikä tahansa, ohjaajan vetäytyminen ei kuitenkaan tarkoita etteikö Hugh Jackmanin tähdittämää elokuvaa tehtäisi. 20th Century Fox lupaa nopeasti etsiä uuden ohjaajan Aronofskyn tilalle. Alunperin The Wolverinen ensi-iltaa oli kaavailtu vuodelle 2012. Tiedossa ei ole miten tuore takaisku vaikuttaa elokuvan tuotantoaikatauluun tai ensi-iltaan.

Lähde: The Hollywood Reporter

Keskustelu

Kun ei liian nopeasti vaan katsoisivat, että korvaaja osaa hommansa.

Muropaketin uusimmat