Tiesitkö: Darth Vaderilla on oma linna Star Warsissa – nyt sen salaisuudet on paljastettu

23.10.2018 21:02 | Muropaketin toimitus

Darth Vaderin linna nähtiin Gareth Edwardsin ohjaamassa Rogue One Star Wars -elokuvassa. Uusi Marvel-sarjakuva paljastaa synkkyyssä uhkuvasta linnasta uusia salaisuuksia.

Marvelin julkaisema Star Wars -sarjakuva Darth Vader #22 tarjoaa uutta tietoa Darth Vaderista ja tämän elokuvapuolella Rogue Onessa nähdystä linnasta. Kyseinen linna ei nimittäin ole pelkästään tyylikkään näköinen rakennelma, vaan sillä on myös syvällisempi merkitys.

Charles Soulen ja Giuseppe Camuncolin luoman sarjakuvan edellisessä numerossa nähtiin Mustafar-planeetalle linnan suunnitellut Momin. Uudessa numerossa paljastetaan syy linnan rakentamiselle: sen tarkoituksena oli alun perin yhdistää Darth Vader edesmenneen rakastettunsa Padme Amidalan kanssa.

Sarjakuvassa paljastetaan, että linnan muoto auttaa Vaderia pääsemään syvemmälle Voiman pimeällä puolella. Kaksihuippuinen, haarukkamainen linna toimii antennina, jonka avulla voi virittäytyä Voiman useille taajuuksille ja jopa saamaan yhteyden kuoleman jälkeiseen maailmaan.

Tämän myötä Vaderille avautuisi mahdollisuus päästä näkemään jälleen Sithin kostossa menehtynyt Padme Amidala.

Padme toisin voisi olla eri mieltä entisen Anakin Skywalkerin kohtaamisesta tämän aiheuttaman massamurhan vuoksi.