Uusimmat

Tom Cruisen Muumio-elokuva floppasi ja pilasi studion suuret suunnitelmat: “Teimme jotain mitä kukaan ei ollut pyytänyt”

24.02.2020 18:00 Muropaketin toimitus

Universalin yhdistetty monsteriuniversumi floppasi, mutta itsenäisiä hirviöelokuvia julkaistaan edelleen.

Universal Picturesilla oli suuret suunnitelmat oman Dark Universen eli yhdistetyn monsterielokuvauniversumin suhteen. Dark Universe oli määrä lanseerata Tom Cruisen tähdittämän Muumion myötä, mutta elokuva floppasi julkaisunsa aikaan niin täydellisesti, että suunnitelmat kariutuivat saman tien.

The Hollywood Reporterin haastattelussa Universalin hallituksen puheenjohtaja Donna Langley selittää, miksi homma meni pieleen.

“Yritimme saada hirviömme limitettyä samaan universumiin ja se meni mönkään. Tajusimme, että nämä hahmot ovat unohtumattomia ihan syystä, mutta niiden taustalla ei ole mitään pakkoa ja maailma ei todellakaan kaivannut klassisten hirviöiden yhdistettyä universumia. Mutta nyt olemme ottaneet pakkia ja luoneet lähestymistavan, jossa mennään elokuvantekijä edellä, kaikissa budjettiryhmissä”, Langley kertoo.

Universalin seuraava hirviöelokuva on Blumhousen kautta syntynyt The Invisible Man, joka Suomessakin julkaistaan tällä viikolla. Elokuvan on ohjannut ja käsikirjoittanut Leigh Whannell, ja pääosaa esittää The Handmaid’s Talestakin tuttu Elisabeth Moss.

Muropaketin uusimmat