Uusimmat

Traileri: Tältä näyttää Krista Kosonen BDSM-roolissaan Koirat eivät käytä housuja -elokuvassa – Odotettu ensi-ilta luvassa vihdoinkin marraskuussa

19.09.2019 18:02 Muropaketin toimitus

Cannesin elokuvajuhlilla maailmanensi-iltansa saanut, J-P Valkeapään ohjaama Koirat eivät käytä housuja julkaistaan Suomessa 1. marraskuuta.

Krista Kosonen on nähty viime aikoina HBO Nordicin fantasiasarjassa Beforeigners, mutta valkokankaille hän palaa marraskuun alussa. Tuolloin Suomen ensi-iltansa saa keväällä Cannesissa julkaistu ja maailmalla huomiota saanut, J-P Valkeapään ohjaama Koirat eivät käytä housuja. Elokuvasta on nyt julkaistu tuore traileri.

Koirat eivät käytä housuja on Kososen ja Pekka Strangin tähdittämä rakkaustarina BDSM-maailmassa. Elokuvan synopsis kuuluu näin:

“Yksinhuoltajaisä Juha elää kuin unessa, menneisyyden vankina. Kaikki muuttuu, kun hän kohtaa oudon naisen, domina Monan. Monan ja Juhan välille syttyy koukuttava yhteys. Arjen takana heillä on oma maailmansa, jossa valtiatar Mona herättää Juhan tukahdutettuja tunteita henkiin väkivaltaisin ottein. Vaikka tekee kipeää, Juha haluaa yhä enemmän ja pidemmälle. Johtaako vaarallinen matka tuhoon vai valoon?”