Tutustu Edward Nortonin Hulk-elokuvan galleriaan

30.05.2008 12:30 | Muropaketin toimitus

Marvelin sarjakuvista ja mm. legendaarisesta 70-luvun tv-sarjasta tuttu vihreä voimamies Hulk palaa valkokankaalle tänä kesänä uuden tekijätiimin voimin. Edellinen Hulk-elokuva (2003) oli paha pettymys hahmon faneille, joten nyt sarja on aloitettu puhtaalta pöydältä.

Ang Leen ohjaamassa Hulkissa nimiosaa esitti Eric Bana ja tämän tyttöystävä Bettyä Jennifer Connelly. Uuden toimintaseikkailun pääosissa nähdään Edward Norton (The 25th Hour, American History X) , Liv Tyler (Taru Sormusten Herrasta), Tim Roth (Reservoir Dogs, Apinoiden planeetta) ja William Hurt (Smoke, Dark City).

Elokuvan ohjauksesta vastaa Louis Leterrier, jonka aikaisempia töitä ovat mm. Danny The Dog ja The Transporter -elokuvat.

The Hulkin ensi-ilta on Suomessa 13. kesäkuuta.

Keskustelu

Norton vain rahastaa tällä leffalla… :alas:

Dixu <3 Karkkis!

Tosiaanki oon aina ollu sarjisfani, ja sit ku tuli kaikki noi Marvel-leffat olin iha innoissani, Kaikki Spidermanit on ollu iha SIKA hyvii, Daredevil oli kyl aivan liian epäuskottava ja huono, mut Ben Affleck oli loistava roolivalinta koska se näytti IHAN Matthew Murdockilta, Punisher oli hyvä mut liian raaka, ja täytyy sanoo et kaikist näist leffoist tähä mennes ni se HULK oli kyllä kaikista suurin ja aidoin pettymys, en pitäny ollenkaa vaikka kuinka yritin! Ja ei yhtää sarjakuvamainen, liiaan filosofinen ja psykologinen, melkei ku kauhuleffa, ja pahis oli tosi huono, samoin action kohatukset, mut TÄÄ leffa vaikuttaa nyt siltä oikeelta Hulk leffalt jonka ois pitäny tulla vuonna 2003! INCREDIBLE HULK täytyy nähää! Ja pahiski on suoraa sarjakuvan sivuilta, The Abomination on iha vitun hyvä pahis tähä leffaa, mut mun mielest Eric Bana oli kyl paljo sopivampi Bruce Banner ku toi uus jätkä…

Kiitos syväluotaavasta analyysista, ”hos”. Olet varmaankin nähnyt leffan jo ja teet vastaavia erikoistehostespektaakkeleita omassa makuuhuoneessasi huviksesi aamupalan ja lounaan välisenä aikana???

Muropaketin uusimmat