Unohda demonit: Evil Deadin tapahtumat selittyvät huonoilla huumeilla

02.09.2015 15:00 | Tatu Junni

Tähtivaeltaja-lehden mainiosta Foliohatun alla -elokuvablogista on julkaistu uusi kirjoitus. Se pistää uusiksi tavan, jolla olemme tottuneet katsomaan Sam Raimin Evil Dead -klassikkoa.

”Petri Hiltunen ja Nalle Virolainen eivät ole ainoastaan leffahulluja…. He ovat leffamielipuolia!

Elokuvat viljelevät usein johtolankoja, joita tarinan henkilöt eivät syystä tai toisesta osaa tulkita oikein. Tämä hämmennys saattaa tarttua katsojaankin niin, ettei hän näe ilmeistä totuutta tapahtumien takana.”

Hiltusen ja Virolaisen mukaan vallitseva käsitys siitä, että Evil Dead kertoo sumerilaisten demonien hyökkäyksestä teinilauman kimppuun on täysin väärä. Todellisuudessa yksi mökkiporukan jäsenistä on nähnyt paljon vaivaa pilaillakseen ystäviensä kustannuksella.

”Juomiin ujutetut huumeet aiheuttavat kuitenkin koko porukalle pahan tripin. Asiaa ei auta suolla asuva poltergeist, joka ryhtyy vainoamaan kaveripiiriä. Se ei silti riivaa yhtään ketään”, Hiltunen ja Virolainen valistavat.

Lue koko kirjoitus täältä:

Elokuvat – Foliohatun alla 5

Evil Dead -teorioiden jälkeen kannattaa marssia Tähtivaeltajan lähimpään jälleenmyyntipisteeseen, sillä numero 3/2015 on ilmestynyt tällä viikolla.

Tähtivaeltaja

Muropaketin uusimmat