Uuden Batman-elokuvan kuvaukset jouduttiin keskeyttämään – Pääosaa esittävällä Robert Pattinsonilla on todettu koronavirustartunta

04.09.2020 08:09 | Muropaketin toimitus

The Batman -elokuvan kuvaukset ehtivät jatkua vain kolmen päivän ajan.

Warner Bros kertoo keskeyttäneensä The Batman-elokuvan kuvaukset Britanniassa, sillä pääosanesittäjä Robert Pattinsonilla on todettu koronavirustartunta. Studion tiedote ei mainitse näyttelijää nimeltä, mutta esimerkiksi THR ja Vanity Fair kertovat kyseessä olevan Pattinsonin.

Matt Reevesin ohjaaman The Batmanin kuvaukset ehtivät jatkua vain kolmen päivän ajan ennen sairastumista ja työryhmän jäsenten altistumista.

WarnerMedia Studios & Networks -pomo Ann Sarnoff kommentoi tilannetta Deadlinelle, mutta ei mainitse Pattinsonia nimeltä.

– Tutkimme edelleen tilannetta, ja kuvaukset on keskeytetty väliaikaisesti, kunnes meillä on lisätietoa. Kaikki määräysten mukaiset turvatoimet ovat käytössä. Toivomme pääsevämme jatkamaan kuvauksia mahdollisimman pian, Sarnoff sanoo.

The Batmanin kuvaukset keskeytettiin alun perin maaliskuussa koronaviruspandemian vuoksi. Elokuvan on tarkoitus saapua teattereihin ensi vuoden lokakuussa.