Uudessa Hellboy-elokuvassa on mukana myös mystisen omituinen B.P.R.D. -tiimi

11.08.2017 21:20 | Muropaketin toimitus

Abe Sapien ja muut kummajaiset tutkivat paranormaaleja ilmiöitä ja okkultismia.

Hellboy-elokuvan uusintaversion kuvaukset alkavat jo ensi kuussa, ja nyt hahmon luoja Mike Mignola on paljastanut Newsaramalle myös B.P.R.D. (Bureau of Paranormal Research and Defense) -tiimin esiintyvän leffassa.

Useista eri hahmoista vuosien saatossa koostuneessa B.P.R.D. -joukkiossa on ollut Hellboy- ja tiimin oman sarjakuvan sivuilla mukana muun muassa Abraham Sapien, pyrokineetikko Elizabeth Sherman, Roger-homunculus, Captain Benjamin Daimio -ihmisjaguaari ja iätön muumio Panya.

– B.P.R.D. sopii elokuvaan, mutta en halua paljastaa ketkä hahmoista ovat tai eivät ole mukana. Pääpaino on kuitenkin Hellboy-hahmossa, Mignola kertoo.

Sarjakuvantekijä sanoo myös, että vaikka hän olikin aktiivisesti mukana Guillermo del Toron kahden Hellboyn teossa, niin ne tuntuivat hänestä vierailta. Vähän ristiriitaisesti tuleva leffa on lähempänä hänen näkemystään, vaikka hän ei osallistukaan aktiivisesti sen tekemiseen.

Pääosaa Hellboy: Rise of the Blood Queenissa esittää Stranger Thingsin David Harbour, tohtori Trevor Broomia Deadwoodin Ian McShane ja Verikuningatar pahiksena nähdään Milla Jovovich.

Uusintaversio on ennakkotietojen mukaan varustettu K16-ikärajalla, koska se on aikaisempia elokuvia synkempi ja lähempänä kauhuelokuvaa kuin fantasiaa.

Hellboy