Uusimmat

Uusi Crisis on Infinite Earths -traileri: Tämä sarja on jokaisen DC-fanin nähtävä

04.12.2019 10:10 Muropaketin toimitus

Tämän vuoden Arrowverse-crossover vaikuttaa todella eeppiseltä.

The CV -kanava on julkaissut uuden trailerin DC-sarjojensa tämän vuoden crossover-kertomuksesta, joka on nimeltään Crisis on Infinite Earths. Arrowverse-sarjoista tuttujen sankareiden täytyy tällä kertaa estää maailmanloppu useammassa rinnakkaisulottuvuudessa.

Crisis on Infinite Earths perustuu Marv Wolfmanin ja George Pérezin vuosina 1985 ja 1986 julkaistuun saman nimiseen sarjakuvaan, joka oli 12 numeron mittainen kokonaisuus.

Crossover alkaa Yhdysvalloissa 8 joulukuuta nähtävässä Supergirl-sarjan jaksossa, jatkuu seuraavana päivänä Batwoman-sarjassa ja hyppää sen jälkeen 10. joulukuuta nähtävän The Flash -sarjan puolelle.

Joulutauon jälkeen kertomus jatkuu 14. tammikuuta Arrow-sarjassa ja päättyy Legends of Tomorrow -sarjan jaksossa. Suomessa Crisis on Infinite Earths -tarinan seuraaminen on hankalaa, sillä täällä Arrow- ja The Flash -sarjat löytyvät Netflixistä, jossa ei tosin vielä ole tarjolla tuoreimpia jaksoja. Myös Legends of Tomorrow on Netflixissä, mutta jälkijunassa sekin. Batwoman ja Supergirl sentään pyörivät HBO Nordicilla tuoreeltaan