Uusimmat

Batman pistetään uuteen uskoon Yön ritarin paluun jälkeen – Justice League -elokuva myös luvassa

30.03.2011 10:22 Muropaketin toimitus

Christopher Nolan on julkisesti ilmoittanut ensi vuonna ilmestyvän Yön ritarin paluun jäävän hänen viimeiseksi Batman-elokuvakseen. Siksi ei olekaan järin yllättävää, että Warner Bros. aikoo laittaa hahmon uuteen uskoon uuden ohjaajan myötä.

Yllättävää on kuitenkin tämä: Christopher Nolan aikoo jatkaa Batman-elokuvien parissa tuottajana. Warner Bros.:in johtoportaaseen kuuluva Jeff Robinov on kertonut Batmanin tulevaisuudesta Los Angeles Times -lehdelle seuraavaa:

”Kolmannen Batmanin jälkeen meidän täytyy luoda hahmo uudelleen… Chris Nolan ja [ohjaajan tuottajapari ja vaimo] Emma Thomas toimivat jatkossa tuottajina, joten keskustelemme heidän kanssaan siitä, miten hahmon kanssa edetään”.

Robinov myös paljasti, että WB suunnittelee Justice League -elokuvaa vuodelle 2013. Justice League on ”DC Comicsin Kostajat”, eli supersankarijoukko, johon kuuluvat kustantamon suurimmat sankarit: Teräsmies, Batman, Green Lantern, Wonder Woman ja Flash.

Justice Leaguen käsikirjoitus on parhaillaan työn alla ja samalla Warner Bros. työstää myös Wonder Womanin ja Flashin omia elokuvia, jotka saatetaan toteuttaa vuoden 2013 yhteisseikkailun jälkeen.

Seuraavaksi DC Comicsin supersankareista valkokankaalla nähdään heinäkuussa oman sooloelokuvansa saava Green Lantern, kesällä 2012 ilmestyvässä Yön ritarin paluussa Batman ja saman vuoden joulukuussa valkokankaalle kuuden vuoden tauon jälkeen palaava Teräsmies.

Lähde: Los Angeles Times

Muropaketin uusimmat