Uusimmat

Alkuperäinen Fallout ylsi jo miltei Baldur’s Gate 3:n tasoiseen monipuolisuuteen – tämä harvinainen keskustelu sen todistaa

Kuva © Bethesda

18.05.2024 20:04 Muropaketin toimitus

Kyllä sitä osattiin ennenkin.

Alkuperäinen Fallout julkaistiin jo vuonna 1997, mutta sen monipuolisuus ja tehtyjen valintojen seuraukset yllättävät edelleen.

Dante Hope esitteli taannoin omalla YouTube-kanavallaan pelin kenties harvinaisinta dialogia, jota kovin moni pelaaja tuskin on koskaan nähnyt, uutisoi PC Gamer. Tämä johtuu siitä, että sen aktivoimiseksi joutuu pikapelaamaan ja suorittamaan tekemisiä normaalia poikkeavassa järjestyksessä.

Kyseessä on Necropoliksessa majailevasta Setistä, jolta on mahdollisuus saada yksilöllistä dialogia, jos pelaaja suorittaa pelin päätehtävät käänteisessä järjestyksessä ja ennen tietyn aikarajan ylittämistä. Tällöin pelaajaa vihaava Set itse asiassa kehuu pelaajaa suorituksestaan ja antaa tälle palkintoja, joita ei muuten saisi.

Nykypäivänä dialogin voi onneksi kokea pelaamatta koko peliä uusiksi, joten halukkaat voivat katsoa kohtauksen alla olevalta videolta. Kyse on vain yksi monista alkuperäisissä Fallouteissa löytyneistä vaihtoehtoisista dialogeista ja kohtauksista, jotka aktivoituivat vain tiettyjen määreiden kautta.