Uusimmat

Uutta The Crow -elokuvaa aletaan kuvata jo ensi kesänä?

16.02.2010 18:41 Muropaketin toimitus

Sikäli kun et ole asiasta kuullut, Brandon Leen tähdittämästä The Crow -elokuvasta ollaan puuhaamassa uutta versiota valkokankaalle. Hankkeen takana on ohjaaja Stephen Norrington, joka tunnetaan mm. elokuvista Blade ja The League of Extraordinary Gentlemen.

Stephen Norrington on kertonut tuoreessa haastattelussa pyrkivänsä aloittamaan uuden The Crow’n kuvaukset jo ensi kesänä, sillä hän haluaa saada elokuvan purkkiin ennen kuin alkaa työstää The Lost Patrolia, Toiseen Maailmansotaan sijoittuvaa yliluonnollista trilleriä.

The Crow -elokuvan pohjana on James O’Barrin sarjakuva, johon ensimmäinenkin, vuonna 1994 ilmestynyt elokuva pohjautui. Norrington ei kuitenkaan aio käyttää Brandon Leen esittämää Eric Draven -hahmoa elokuvassaan ollenkaan. Luvassa on ”aivan uudenlainen lähestymistapa aiheeseen”.

Uuden The Crow’n pääosien esittäjistä on jo aloitettu neuvottelut, mutta päätöksiä ei ole vielä tehty. Norrington on ilmoittanut pyrkivänsä saamaan elokuvan käsikirjoituksen valmiiksi helmikuun aikana.