Venomista kaavailtiin K16-elokuvaa aikuiskatsojille – Tuottaja vihasi ehdotusta, ohjaaja suuttui ja jätti koko projektin

07.05.2020 17:00 | Muropaketin toimitus

Fantastic Four -ohjaaja Josh Trank oli aikoinaan kiinnitettynä myös Venom-elokuvan ohjaajaksi.

Josh Trank nousi tunnetuksi mainion Chronicle-elokuvansa myötä ja pääsi sen jälkeen ohjaamaan muun muassa (luokattoman huonon) Fantastic Four -remaken. Hänet oli noihin aikoihin kiinnitettynä myös Venom-projektiin, mistä ohjaaja lähti ovet paukkuen, paljastaa Polygonin haastattelu.

Haastattelussa paljastuu, että Trank suunnitteli Venomista aikuisille suunnattua, “hard-R”-versiota yhdessä yhteistyökumppaninsa Rob Siegelin kanssa, mutta tuottaja Matt Tolmach tyrmäsi ajatuksen saman tien. Ohjaaja suuttui tästä ja lähti koko projektista.

“En pitänyt siitä miten Matt Tolmach suhtautui ajatukseen, koska se tuntui niin määräävältä. Sanoin, että jos hän ei pidä siitä mitä teen ja käskee minun tehdä jotain muuta, ja sanoo sen vielä tuohon tapaan – sorry, mutta minulla on muutakin tekemistä”, Trank kertoo.

Vuonna 2015 julkaistun Fantastic Fourin jälkeen hiljaiseloa pitänyt Trank palaa tänä vuonna kuvioihin Tom Hardyn tähdittämän Al Capone -elokuvan ohjaksissa.