Video: The Suicide Squadin urposankari palaa tammikuussa – John Cena esittää Peacemakeria hahmon omassa HBO Max -sarjassa

29.12.2021 09:44 | Muropaketin toimitus

The Suicide Squadin tarina jatkuu television puolella parin viikon kuluttua Peacemaker-pösilön omassa sarjassa.

HBO Max on julkaissut uuden kohtausnäytteen Peacemakerista, joka on James Gunnin elokuussa ensi-iltansa saaneen The Suicide Squad -elokuvan spinoff-sarja.

Videopätkässä nähdään John Cenan näyttelemä Christopher Smith, eli Peacemaker ja hänen uudet A.R.G.U.S. -ryhmittymän tiimitoverinsa. Clemson Murn (Chukwudi Iwuji) selittää antisankarille, että vaihtoehdot ovat simppelit – joka hän tekee mitä käsketään tai palaa istumaan vankilatuomionsa loppuun.

James Gunn twiittasi myös uuden kuvan Judomaster-hahmosta, jota esittää Nhut Le. Sarjakuvien puolella on esiintynyt useampi eri Judomaster, jotka ovat kaikki olleet sankareita. Judomaster on myös sarjassa ”hyvis”, sillä jo aiemmin julkaistu traileri näytti hänet ottamassa yhteen Peacemakerin ja Vigilanten kanssa.

Lue myös: Arvostelu | Odotettu The Suicide Squad on pettymys – K16-supersankarileffa tarjoaa lapsellisia kikkelivitsejä ja löysät gore-orgiat

Peacemaker-sarja on myös James Gunnin luomus. Hän on sarjan käsikirjoittaja ja showrunner. Lisäksi Gunn on ohjannut Peacemakerin kahdeksasta jaksosta viisi.

Sarjassa oman käden oikeutta harjoittava A.R.G.U.S. -ryhmittymä saa riveihinsä Peacemaker ”sankarin”, joka jeesaa heitä maailmanpelastushommissa. Heidän ykkösvihollisensa on mystinen pahiskööri The Butterflies.

The Suicide Squad -leffan jälkeiseen aikaan sijoittuvassa sarjassa esiintyvät myös muun muassa Steve Agee, Danielle Brooks, Robert Patrick, Jennifer Holland ja Freddie Stroma.

The Peacemaker alkaa 14. tammikuuta HBO Max -palvelussa.