Wesley Snipes ei ole mukana uudessa Blade-elokuvassa, mutta fanit voivat odottaa jonkinlaista silmäniskua aikaisempien leffojen suuntaan

07.09.2021 14:04 Muropaketin toimitus

Uuden Blade-elokuvan ohjaa Bassam Tariq ja pääosaa esittää kaksinkertainen Oscar-voittaja Mahershala Ali.

Marvel Studios on tapansa mukaan ollut vielä hyvin hiljainen tulevan Blade-elokuvansa sisällöstä. Sen verran kuitenkin tiedetään, että elokuvan kuvausten on määrä alkaa kesällä 2022.

Vaikka alkuperäisissä Blade-elokuvissa nähty Wesley Snipes ei palaakaan rooliinsa, uuden Bladen tekijäkaarti on kiinnostava. Pääosaan on valittu kaksinkertainen Oscar-voittaja Mahershala Ali ja ohjaajaksi Bassam Tariq, joka uusin elokuva, Riz Ahmedin tähdittämä Mogul Mowgli on juuri julkaistu elokuvateattereissa maailmalla. Käsikirjoituksesta vastaa puolestaan Stacy Osei-Kuffour, joka on Marvel-elokuvien ensimmäinen tummaihoinen käsikirjoittajanainen.

Tariq kertoo Indiewiren haastattelussa olevansa paljosta velkaa juuri Snipesin elokuville ja selittää olevansa iloinen siitä, että Blade on hahmona niin helposti muokattavissa. Kommentista kuultaa läpi suuri kiitollisuus alkuperäisille elokuville, eikä hän aio jättää niitä kokonaan pois laskuista.

“Hän on päiväkulkija, se on selvää, emmekä voi jättää huomiotta sitä, mitä Wesley Snipes teki. Sehän kaiken sai alkujaan liikkeelle. Musta mies loi sen supersankarimaailman, jossa elämme nyt, se on totuus”, Tariq kommentoi.

Uuden Bladen julkaisupäivä ei ole vielä tiedossa.

Mahershala Ali

Mahershala Ali