Uusimmat

X-Men: Apocalypsen kansainväliset trailerit esittelevät leffan parhaan hahmon tositoimisssa

11.05.2016 21:15 Aki Lehti

Elohopea kirmaa taas minkä kintuistaan pääsee.

Ensi viikon perjantaina 20. toukokuuta ensi-iltansa saava X-Men: Apocalypse on saanut melko kylmää kyytiä kriitikoilta, mutta nämä kaksi leffan kansainvälistä traileripätkää saavat todennäköisesti ainakin Elohopean fanit innostumaan.

Dome.fi näki leffan tänään ja julkaisemme arviomme ensi viikon alkupuolella.

Ei paljasteta siitä vielä sen enempää, kuin että ainakin kohtaukset, joissa Elohopea juoksee täysillä, ovat vielä todella paljon hienommin toteutettuja kuin edellisessä Days of Future Past -leffassa.

Toisessa lyhyessä trailerissa nähdään muun muassa Painajainen ottamassa yhteen Enkelin kanssa.

Lähde: YouTube

Aki Lehti

”Olen Muropakettia vuodesta 2010 asti avustanut freelancetoimittaja, jonka ominta alaa on popkulttuuri – musiikki, elokuvat ja kirjallisuus. Muroon rustaan lähinnä elokuva- ja tv-arvosteluja sekä niihin liittyviä uutisia ja haastatteluja. Kirjoitan säännöllisesti myös Keskisuomalaiseen, Savon Sanomiin, Karjalaiseen ja Etelä-Suomen Sanomiin. Tekstejäni on julkaistu myös esimerkiksi Helsingin Sanomissa, HS Metrossa ja useissa asiakaslehdissä. Levyarvosteluja olen kirjoittanut reilun 20 vuoden aikana lähes 1500 kappaletta ja henkilöhaastatteluja myös melkein nelinumeroisen määrän. Lempparielokuvani ovat usein niitä, jotka eivät Suomessa pääse laajempaan levitykseen, eli leffafestarikama laidasta laitaan. Lähellä sydäntä ovat esimerkiksi amerikkalainen indie-elokuva ja korealaistuotannot. Vapaa-aikani kuluu elokuvien lisäksi musiikin, kirjojen ja sarjakuvien parissa kyynelehtiessä.”

Muropaketin uusimmat