Uusimmat

Analyytikko: Applelta tulossa edullinen iPhone – iPhone 8 -malliin tykästyneet kiittäisivät!

07.10.2019 08:39 Muropaketin toimitus

Applen tuleva edullinen puhelin voisi korvata vanhan sotaratsun.

Neljän tuuman näytöllä varustettu Apple iPhone SE tuli markkinoille vuonna 2016. SE-mallin tarkoituksena oli palvella kuluttajia, jotka halusivat pienen ja edullisen iPhonen. Ainakin tuohon aikaan 4,7 ja 5,5 tuuman iPhonet olivat joidenkin mielestä liian isoja. Kamera SE-malliin lainattiin iPhone 6S -puhelimesta.

Huhuja SE 2 -mallista on ollut liikkeellä vuodesta 2017 alkaen. GSM Arena raportoi, että analyytikko Ming-Chi Kuon mukaan sellainen olisi lopultakin tulossa markkinoille – tiettävästi vuoden 2020 ensimmäisellä neljänneksellä.

Huhujen mukaan laitteessa olisi 4,7 tuuman näyttö ja kolme gigatavua muistia, ja se olisi edullisempi kuin iPhone 11. Prosessoriksi tulisi tiettävästi A13, ja kuoret puolestaan lainattaisiin iPhone 8 -mallista.

Apple iPhone SE 2 mahdollisesti korvaisi edelleen myynnissä olevan iPhone 8 -mallin. Osalle käyttäjistä kyseisen mallin valttikorttina on ollut fyysinen home-näppäin, joten Apple on pitänyt puhelimen myynnissä.

Muokattu 7.10.2019 klo 10.25: Jutussa oli virhe. Apple iPhone 8 on toki jo saanut iOS 13 -käyttöjärjestelmän toisin kuin uutisessa alun perin kerrottiin. 

Muropaketin uusimmat