Uusimmat

Erittäin kalliista luksuspuhelimista tunnettu Vertu julkisti uuden Androidilla toimivan Aster P -mallin

22.10.2018 17:34 Muropaketin toimitus

Erittäin kalliista ja luksustason koristeluilla varustetuista puhelimista tuttu Vertu on julkistanut Androidilla toimivan Aster P:n.

Vertu on läpi vuosien tarjonnut luksuspuhelimia niille, joilla on varaa maksaa nahkaisista kuorista ja muista koristeista. Nyt valmistaja on palannut markkinoille uudella Android 8.1:llä toimivalla Aster P:llä, kertoo GSMArena. Googlen sovelluksia Aster P:stä ei kuitenkaan löydy.

Aster P:n takapuoli on nahkaa ja sen 4,97-tuumainen näyttöpaneeli on valmistettu naarmuja kestävästä safiirilasista. Puhelimen suorittimena toimii keskitason Android-laitteista tuttu Snapdragon 660. Keskusmuistia on tarjolla kuusi gigatavua, sisäistä tallennustilaa 128 gigatavua. Aster P:ssä on lisäksi erillinen painike, jota painamalla puhelin ottaa yhteyden suoraan laitteen omistajan henkilökohtaiseen avustajaan.

Aster P:n pääkameran resoluutio on 12 megapikseliä, etukameran resoluution ollessa 20 megapikseliä. SIM-korttipaikan luukkuun on sijoitettu älypuhelimen käsityönä valmistaneen henkilön nimikirjoitus.

Vertun uutusmalli on tarjolla useissa eri värivaihtoehdoissa. Edullisimpia malleja myydään Kiinassa 29 800 yuanin eli noin 3650 euron hintaan. Kultaisesta Dazzling Gold -väristä saa kuitenkin pulittaa huimat 98 000 yuania eli yli 12 200 euroa.