Honor tuo Suomessa myyntiin langattomat True Wireless Earbuds -kuulokkeet sekä 9X Pro -puhelimen

31.08.2020 14:30 | Muropaketin toimitus

Honorin täyslangattomat True Wireless Earbuds -kuulokkeet mahdollistavat jopa 24 tunnin kuunteluajan. Honor 9X Pro -puhelin on valmistajan mukaan suunnattu erityisesti trendi- ja teknologiatietoisille kuluttajille.

True Wireless Earbuds (TWS) -kuulokkeissa on kahta mikrofonia hyödyntävä hälynpoisto. TWS -kuulokkeissa yhdellä latauskerralla toistoaikaa riittää kuudeksi tunniksi, ja latauskotelosta saa kolme täyttä latausta lisää eli 18 tuntia lisätoistoaikaa. TWS-kuulokkeilla on IP54-sertifiointi roiske- ja pölykestävyyden takaamiseksi.

”Vesi- ja likasuojauksen ansiosta ne sopivat erityisen hyvin treenaamiseen, ulkoiluun ja reissaamiseen”, kuvailee Honor Finlandin myyntijohtaja Jaakko Koski-Lammi.

Täyslangattomat Honor True Wireless Earbuds -kuulokkeet ovat väriltään valkoiset, ja niiden myynti aloitetaan 23. syyskuuta. Suositushinta 69 euroa.

Honor 9X Pro ehdittiin julkaisemaan  jo viime vuoden puolella, mutta Suomessa se tulee myyntiin vasta nyt. Jo myynnissä olevaan 9X-versioon verrattuna Pro-versiossa on pari parannusta: sormenjälkilukija sijaitsee laitteen sivulla ja puhelimen takapinta on lasia. Näyttö on kooltaan 6,59 tuumaa ja sen tarkkuus on Full HD+. Laitteen mitat ovat 77,2 x 163,1 x 8,8 millimetriä, ja painoa on 206 grammaa.

Puhelimen järjestelmäpiiri on Kirin 810. Muistia Honor 9X -mallissa on kuusi gigatavua. Tallennustilaa on 256 gigatavua, ja se on laajennettavissa muistikortilla. Akku on kapasiteetiltaan 4000 milliampeerituntia.

Puhelimessa on kolmoiskamera, joka perustuu 48 megapikselin pääkameraan, kahden megapikselin syvyysterävyyskameraan sekä kahdeksan megapikselin ultralaajakulmakameraan. Jälkimmäisen kuvakulma on 120 astetta. Puhelimen 16 megapikselin etukamera on sijoitettu rungon sisään, ja ponnahtaa esiin tarvittaessa.

Honor 9X Pro perustuu jo vanhentuneeseen Android 9.0 -käyttöjärjestelmäversioon, muttei siinä käytetä Googlen palveluita, vaan käytössä on Huawei Mobile Services. Puhelimen sovellukset ladataan siis ensisijaisesti AppGallery-sovelluskaupasta.

Honor 9X Pro -puhelimen värivaihtoehdot ovat Phantom Purple ja Midnight Black. Myynti käynnistyy 4. syyskuuta ennakkomyyntikampanjalla, jonka aikana ostaja saa kaupan päälle HONOR Magic Earbuds -vastamelukuulokkeet. Virallisesti puhelin tulee myyntiin 14. syyskuuta. Puhelimen suositushinta on 269 euroa.