Huawei julkisti kohtuuhintaisia langattomia kuulokkeita Suomen markkinoille

18.06.2019 19:06 | Muropaketin toimitus

Huawei on esitellyt langattomat FreeLace ja täyslangattomat FreeBuds Lite -nappikuulokkeet. Molemmat kuulokkeet on hinnoiteltu varsin kohtuullisesti.

Huawei FreeLace -kuulokkeissa johto yhdistää napit toisiinsa. Valmistajan mukaan HiPair-teknologia mahdollistaa nopean laiteparin muodostamisen sekä kuulokkeiden pikalatauksen puhelimen akkuvirtaa hyödyntäen. Viiden minuutin lataus antaa kuulokkeille neljä tuntia käyttöaikaa ja täydellä latauksella virtaa riittää jopa 18 tunnin toistoon tai 13 tunnin puhumiseen.

Molemmissa Huawei FreeLacen korvanapeissa on halkaisijaltaan 9,2 millimetrin kuuloke. Kuulokkeiden suositushinta on 99 euroa ja saatavilla on kolme väriä, jotka ovat musta, punainen ja vihreä.

Kokonaan langattomien FreeBuds Lite -nappien luvataan pysyvän korvassa hyvin myös esimerkiksi juoksulenkillä. Huawein uusia kuulokkeita voi ohjata kaksoisnapsautuksen avulla: esimerkiksi saapuvaan puheluun voi vastata kaksoisnapautuksella ja puhelun voi myös lopettaa samalla tavalla. Kuulokkeiden musiikin toisto myös keskeytyy automaattisesti, kun kuuloke otetaan pois korvasta.

129 euron hintaisten FreeBuds Litejen akkukesto on normaalisti kolme tuntia, mutta niiden mukana tulevan latauskotelon avulla käyttöajan saa pidennettyä 12 tuntiin. Jo 15 minuutin lataus latauskotelossa tarjoaa 90 minuuttia lisää käyttöaikaa. Kuulokkeilla on IPX4-luokitus, eli ne ovat roiskeen- ja hienkestävät. Saatavilla olevia värejä ovat musta ja valkoinen.

Huawei on samalla aloittanut myös uuden kesäkampanjan, jossa 17.6. – 15.7. 2019 välisenä aikana Huawei P30 tai P30 Pro -älypuhelimen ostaja saa kaupan päälle valkoiset FreeBuds Lite -kuulokkeet.