Uusimmat

HMD Global juhlii tuotannon siirtymistä Eurooppaan uudella XR21-erikoismallilla

Kuva: © HMD Global

04.10.2023 20:39 Muropaketin toimitus

HMD Global juhlistaa ensimmäisiä Euroopassa valmistettuja puhelimiaan rajoitetusti saatavilla olevalla Nokia XR21 Limited Editionilla.

Unkarissa valmistetaan 50 kappaleen erikoiserä Nokia XR21 Limited Edition -puhelimia. Laitteista vain 30 saapuu avoimeen myyntiin. Puhelimet vastaavat teknisesti tavallista XR21-mallia, mutta ne on ovat Frosted Platinum -värisiä, pakattu erikoispakkaukseen ja niihin on painettu numero joka vastaa järjestystä jossa laite on valmistunut.

Nokia XR21 on suojattu kolhuja vastaan MIL-STD-810H-standardin mukaisesti ja vettä, hiekkaa ja pölyä vastaan IP69K-standardin mukaisesti. Näin puhelin kestää myös korkeapaineista ja kuumaa vettä. Näytössä on hyödynnetty Corningin kovinta Gorilla Glass Victus -lasia.

Teknisten ominaisuuksien puolesta puhelimesta löytyvät 6,49-tuumainen LCD-näyttö FHD+-tarkkuudella ja 120 hertsin virkistystaajuudella. Näyttö toimii myös hanskat kädessä tai märillä käsillä.

HMD Globalin puhelimen suorituskyvystä vastaa monista keskihintaisista malleista tuttu Snapdragon 695 ja mukana on kuusi gigatavua keskusmuistia ja 128 gigatavua tallennustilaa. 64 megapikselin pääkameraa tukee kahdeksan megapikselin ultralaajakulmakamera sekä 16 megapikselin etukamera. 4800 milliampeeritunnin akku latautuu 33 watin teholla.