UUSIMMAT

Huhu: Galaxy S7:stä Rio 2016 -brändätty erikoisversio?

31.03.2016 20:04 | Pekko Lainiala | 1

samsung-galaxy-s7-mallit-1-110316

Vuoden 2016 kesäolympialaiset järjestetään Rio De Janeirossa ja tapahtuma tunnetaan nimellä Rio 2016. Nyt SamMobile kertoo omiin lähteisiinsä nojaten, että Samsung olisi valmistelemassa jonkinlaista erikoisversiota Samsung Galaxy S7 -älypuhelimesta.

Sivuston tietojen mukaan kehitteillä oleva laite on koodinimeltään Hero2_Olympic_edition. Edeltävästä S6-mallista käytettiin nimitystä Hero, joten Hero2:n voidaan olettaa melko varmasti tarkoittavan juurikin S7:ää.

Olympialaisten väreihin kääritty puhelin kuulostaa sinänsä melko laimealta, mutta nyt huhuttu uutuus on mielenkiintoinen siltä kantilta, että Samsung on jo aiemmin kunnostautunut erilaisten tapahtumien lähettämisessä Gear VR -lasien avustuksella. Mikäli SamMobilen tiedot pitävät paikkansa, voisi olympialaisten aikaan olla tarjolla jonkinlainen bundle, joka yhdistäisi S7:n ja Gear VR -lasit olympialaisteemalla ryyditettynä ja yhtiö tarjoaisi urheilulähetyksiä VR-muodossa.

Sivuston lähteet kertovat myös, että IOC_Olympic_app- ja Rio2016_WOW_Olympic_app -nimiä kantavat sovellukset ovat tällä hetkellä työn alla.

Keskustelu

Muropaketin uusimmat