Uusimmat

Kuvavuoto: Xiaomi Mi Note 2 heittää näytön reunuksilla vesilintua

17.10.2016 16:10 Petrus Laine

Väitetty Xiaomi Mi Note 2

Xiaomi on julkaisemassa Mi Note 2 -puhelimensa 25. päivä kuluvaa kuuta. Näillä näkymin Mi Note 2 tulee saataville nykytrendin mukaisesti kahtena mallina, joista toisessa on reunoiltaan kaareva näyttö ja toisessa perinteinen suora näyttö.

Nyt nettiin on putkahtanut uusia kuvia puhelimesta, jonka väitetään olevan Xiaomi Mi Note 2:n suoranäyttöisestä versiosta. Erikoiseksi kuvien puhelimen tekee se, että siitä puuttuu käytännössä täysin näytön ympärille jäävät reunat – jopa siihen pisteeseen, että kuuloke on ilmeisesti sijoitettu puhelimen yläreunaan eikä etupuolelle. Kuvien aitoutta on tietenkin toistaiseksi mahdotonta varmistaa, mutta onneksi julkaisu tapahtuu jo viikon päästä, joten arvuuttelua ei tarvitse jatkaa enää kauaa.

Huhujen mukaan Xiaomi Mi Note 2:n toisessa versiossa olisi 5,7-tuumainen Full HD -näyttö, Qualcomm Snapdragon 821 -järjestelmäpiiri ja 4 Gt muistia ja maksimissaan 64 Gt tallennustilaa. Toisesta versiosta löytyisi puolestaan QHD-resoluution näyttö, Snapdragon 821 -järjestelmäpiiri ja 6 Gt muistia, jonka parina on 128 tai jopa 256 Gt tallennustilaa. Kuvavuodosta uutisoi muun muassa GSMArena.