Uusimmat

Lenovo julkisti uuden Moto Z2 Play -älypuhelimen

03.06.2017 10:32 Muropaketin toimitus

Lenovo on julkistanut uuden Moto Z2 Play -älypuhelinmallin, raportoi Android Authority. Uusi Z2 Play on seuraaja alkuperäiselle Moto Z Playlle ja ominaisuuksiensa sekä hintansa puolesta se sijoittuu älypuhelinten ylempään keskiluokkaan.

Heinäkuussa myyntiin saapuva Z2 Play sisältää 5,5 tuuman Super AMOLED-tekniikkan perustuvan Full HD -resoluution näytön. Suorittimeksi on valittu kahdeksanytiminen Qualcomm Snapdragon 626, ja laitteen grafiikkapiirinä toimii Adreno 506.

Moto Z2 Play tulee saataville sekä 32 että 64 gigatavun tallennustilalla ja kolmen tai neljän gigatavun keskusmuistilla varustettuina variantteina. Sisäisen tallennustilan lisäksi Moto Z2 Play tukee myös microSD-muistikortteja.

Laitteen takapuolelta löytyy 12 megapikselin ja f1.7-aukon pääkamera. Laitteen etukameran resoluutioksi on ilmoitettu viisi megapikseliä, jonka lisäksi laitteessa on myös etusalama sekä sormenjälkilukija.

145 grammaa painava Z2 Play tukee USB-C-liittimen kautta Lenovon Quick charge -tekniikkaa, jonka avulla laitteen 3000 milliampeeritunnin akkuun voi ladata virtaa kahdeksaksi tunniksi noin 15 minuutin latauksella. Sen lisäksi uusinta Android 7.1.1 -käyttöjärjestelmää hyödyntävä Z2 Play sisältää myös 3,5 mm:n kuulokeliitännän sekä tuen Lenovon Moto Modseille.

Moto Z2 Playn hinnaksi on ilmoitettu 499 dollaria eli noin 445 euroa. Laite julkaistaan Yhdysvalloissa yksinoikeudella Verizon-operaattorille, eikä sen mahdollisesta saatavuudesta Euroopassa ole vielä tarkkaa tietoa.

Muropaketin uusimmat