UUSIMMAT

LG julkaisi metallikuorisen Watch Urbane -älykellon

16.02.2015 14:16 | Juha Kokkonen | 10

LG Watch Urbane

LG on esitelly tänään uuden Watch Urbane -älykellon, jonka muotoilu on G Watch R -mallia klassisempaa ja hienostuneempaa. Teräskuorinen Watch Urbane on tehty muistuttamaan luksusrannekelloa ja sen profiili on aiempaa ohuempi ja kapeareunaisempi, jonka ansiosta sen kehutaan sopivan sekä miehille että naisille. Laitteessa käytetään 22 mm leveää tikattua nahkahihnaa, joka on käyttäjän vaihdettavissa.

Urbane

Watch Urbane käyttää samaa 1,3-tuumaista pyöreää P-OLED-näyttöä (halkaisijaltaan 320 pikseliä), joka löytyy myös G Watch R -mallista. Sisältä löytyy 1,2 GHz kellotaajuudella toimiva Snapdragon 400 -järjestelmäpiiri, 512 Mt LPDDR2-muistia, neljä gigatavua tallennustilaa, Kelloon on integroitu optinen PPG-anturi pulssin mittaamista varten, sekä gyroskooppi, kiihtyvyysanturi, kompassi ja barometri. Akun kapasiteetti on 410 mAh. Rakenne on IP67-suojattu vettä ja pölyä vastaan.

Watch Urbane tulee saataville hopean- ja kullanvärisellä viimeistelyllä. Ensiksi mainitussa vaihtoehdossa on musta nahkahihna ja jälkimmäisessä puolestaan ruskea. LG tiedottaa hinnoittelusta ja saatavuudesta myöhemmin. Watch Urbane on ensimmäistä kertaa esillä MWC-tapahtumassa Barcelonassa ensi kuun alussa.

LG:n lehdistötiedote