UUSIMMAT

LG:n Android Wear 2.0 -älykellojen tekniset tiedot virallisesti julki

09.02.2017 14:27 | Muropaketin toimitus

LG on vahvistanut tulevien Sport- ja Style -älykellojensa tekniset ominaisuudet. TaskuMurossa viime viikolla kuvina esitelty LG Watch Style on tarkoitettu niin sanotusti yleiskäyttöön ja LG Watch Sport nimensä mukaisesti urheilijoille. Kellot ovat LG:n ensimmäiset Android Wear 2.0 -tuotteet.

LG Sport on älykellouutuuksista teknisesti parempi. 1,38-tuumainen näyttö on resoluutioltaan 480×480 pikseliä. Stylessä näyttö on 1,2-tuumainen ja resoluutioltaan 360×360 pikseliä. Molemmissa kelloissa on 1,2 gigahertsin kellotaajuudella toimiva neliytiminen Snapdragon Wear 2100 -järjestelmäpiiri, mutta Sportissa LPDDR3-muistia on 768 megatavua ja Stylessä vain 512 megatavua. Kummassakin älykellossa on neljä gigatavua eMMC flash -muistia tallennustilana.

LG Sportissa on 430 mAh akku, kun LG Stylen käyttäjien on tyytyminen 240 mAh akkuun. Sport on 14,2-millisenä yli kolme millimetriä paksumpi kuin 10,8-millinen Style. Molempia kelloja voi ladata langattomasti.

LG Style ei tue mobiiliverkkoja, vaan ainoastaan wlania ja bluetoothia, ja lähimaksut mahdollistavaa nfc:tä. Sport hallitsee näiden lisäksi myös 3G- ja 4G -verkot. Stylessä on vaihdettavat remmit, jotka voi valita titaanin, hopean, ja ruusukullan väreistä. Sport on saatavilla kiinteällä rannekkeella joko titaanin tai tummansinisen sävyissä.

Molemmat mallit esitellään tarkemmin Barcelonan Mobile World Congress 2017 -tapahtumassa helmikuun lopussa. Hintatietoja älykellouutuuksille ei vielä ole.

Muropaketin uusimmat