Uusimmat

Nokialta käyttäjän liikkumista seuraava Motion Monitor -sovellus Lumia 1520:lle

13.12.2013 16:18 Juha Kokkonen

Nokia

Nokia Beta Labs on julkaissut uuden Motion Monitor -sovelluksen beeta-versiona. Toistaiseksi se on saatavilla vain Lumia 1520 -puhelimelle, koska se hyödyntää yhtä sen neljästä suoritinytimestä liikedatan käsittelyyn. Motion Monitor on jatkuvasti auki taustalla, mutta Nokian mukaan se kuluttaa virtaa hyvin vähän.

Sovellus seuraa käyttäjän askelia sekä liikkeitä ja muodostaa niistä kuvion aikajanalle. Eri aktiivisuustasoille on omat värinsä kuvaajassa. Käyttäjä voi tutkia liikkumistaan päivä-, viikko- ja kuukausitasolla. Sovellus opettelee käyttäjän liikkumistottumuksia kymmenen päivän ajan ja osaa sen jälkeen vertailla päivän liikkumista koko aikaisempaan liikkumishistoriaan. Kymmenen ensimmäisen päivän ajan sovellus vertailee päivän liikkumista edellisen päivän tuloksiin. Sovellus tekee automaattisesti lyhyen koosteen päivän tiedoista ja antaa niiden pohjalta sanallisen kommentin. Haluttaessa sovellus osaa myös näyttää tietoja käyttöjärjestelmän lukitusruudussa.

Kuuden megatavun kokoinen sovellus on ladattavissa ilmaiseksi Windows Phone Storen nettisivujen kautta. Suoraan puhelimen omasta kauppasovelluksesta sitä ei vielä löydy beeta-luonteen vuoksi. Sovellus on toistaiseksi vain englanninkielinen.

Windows Phone Store, Nokia Motion Monitor Beta

Nokia Beta Labs, Nokia Motion Monitor Beta

Muropaketin uusimmat