Pienikokoinen Cubot Pocket -älypuhelin myyntiin myös Suomessa

28.06.2022 17:54 Muropaketin toimitus

Edullinen Cubot Pocket -älypuhelin on kevyt ja kooltaan kompakti, joten sitä voi pitää hyvinkin taskukelpoisena. Ulkomittojen myötä laitetta on kätevä käyttää myös yhdellä kädellä.

Cubot Pocket -puhelimessa käytetään neljän tuuman QHD+ -näyttöä, jonka myötä ulkomitat ovat vain 119 x 58 x 12 millimetriä ja painoa sillä on 128 grammaa. Puhelin on reunoista pyöristetty, mutta runko on kulmikas. Puhelin on saatavilla kolmella eri värillä: musta mustilla reunalistoilla, musta punaisilla reunalistoilla ja tumman vihreä kultaisilla reunalistoilla.

Puhelimessa käytetty neljän ytimen Unisoc T310 -järjestelmäpiiri on virtapihi. Cubot Pocketissa on neljä gigatavua keskusmuistia ja 64 gigatavua tallennustilaa. Lisäksi puhelimessa on korttipaikka, joka tukee enimmillään 128 gigatavun muistikortteja.

Puhtaaseen Android 11 -käyttöjärjestelmään pohjautuvassa puhelimessa on 16 megapikselin takakamera ja viiden megapikselin etukamera. Se tukee myös langatonta NFC-lähimaksamista, ja laitteessa on kaksi Nano SIM -korttipaikkaa. Akku on kapasiteetiltaan 3 000 milliampeerituntia.

Jakelijan tiedotteen mukaan Cubot Pocket on saatavana välittömästi 249 euron kuluttajahintaan.

Muropaketin uusimmat