UUSIMMAT

Polar julkisti uuden M430-urheiluälykellon

09.04.2017 09:45 | | 2

Suomalainen Polar on julkistanut uuden uuden M430-urheiluälykellon. Uuden kellon ominaisuuksiin kuuluvat muun muassa sisäänrakennettu GPS, ranteesta sykkeen mittaava sykemittari sekä käyttäjän suoritusten perusteella mukautuva harjoittelunohjaustoiminto. Uusi älykello on tarkoitettu varsinkin aktiivisille juoksun harrastajille, jotka haluavat maksimoida oman harjoitustehonsa.

Polarin mukaan M430 suurin myyntivaltti on älykellon uusi harjoitteluavustin. Sen luvataan mukautuvan käyttäjän harjoitteluun aiempien suoritustulosten perustella, jotta kello voi antaa käyttäjille henkilökohtaista tietoa harjoittelun etenemisestä ja tehokkuudesta. Kellon avulla voi myös hyödyntää Polarin Flow-ohjelmistoa, jonka avulla kuntoilijat voivat muun muassa jakaa omia suoritustietojaan.

M430 on muotoilultaan urheilullisen funktionaalinen ja sen muoviranneke on kevyt. Toisin kuin aiemmassa M400-mallissa, uudessa M430-mallissa Polarin omaan optiseen tekniikkaan perustuva sykemittari on vakiovarusteena jokaisessa älykellossa. Kello on saatavilla tumman harmaana, oranssina sekä valkoisena.

Lisätietoa kellosta löytyy Polarin nettisivuilta. Kellon hinnaksi on julkistettu 229 euroa.

Keskustelu

Suurin ongelma näissä nykyajan älykelloissa on nimenomaan tuo olematon ranneke joka hajoaa valitettavan usein ja vieläpä todella nopeasti ranneke/vuosi.

Vanhoissa polarin F6/F10 rannekkeet sentään kesti useampia vuosia. Veikkaanpa että tässäkin kyse vain suunnitellusta vanhenemisesta että saadaan asiakkaat ostamaan uusi malli vanhan levitessä. Missä ei sinäänsä ole mitään järkeä. Lisäksi harmaita hiuksia teettää se että kellot on suunniteltu yleensä niin että et voi vaihtaa itse juurikaan sitä ranneketta vaan se pitää kiikuttaa kelloliikkeeseen vaihdettavaksi. Myöskään mistään internetistä et niitä rannekkeen runkoja saa tilattua että voisit itse sen vaihtaa.

Tai jos se ranneke on suunniteltu itse vaihdettavaksi on se ranneke jotain olematonta silikoonia joka kuluu x2 nopeammin eli joudut todellakin niitä vaihtelemaan.

Jos rannekkeen kesto on sen vuosi ja hinta uudella aina 20€ on melkeinpä järkevämpää tilata kiinasta vastaavanlainen smart wristbandi. Maksaa 20€ ja kestää hyvällä tuurilla jopa pidempään. Eikä tarvitse maksaa 200 euroa pohjahintaa

Ainakin Polar m400 ranneke on pirun kestävää tavaraa. Kestäny treenit ja mettähommat jo pari vuotta. :)

Muropaketin uusimmat