Samsung Galaxy S8+ kiinnostaa jopa odotettua enemmän

07.04.2017 11:26 |

Koreassa voidaan olla tyytyväisiä, sillä Samsungin uudet Galaxy-puhelimet nimittäin keräävät suitsutusta ympäri maailmaa. Korealaisvalmistaja varautuukin nyt etenkin suuremman ja kalliimman S8+ -mallin odotettua suurempaan suosioon. The Korea Heraldin mukaan aiemmin tarkoituksena oli valmistaa plus-mallia 40 prosenttia koko malliston kapasiteetista, mutta nyt sen osuus on kasvatettu 45 prosenttiin.

Muuttuneiden suunnitelmien kerrotaan myös vaikuttavan alihankkijoihin, sillä näennäisestä samankaltaisuudestaan huolimatta puhelimissa on mallista riippuen eri valmistajien komponentteja, esimerkiksi kameramoduuleja.

Aiemman Galaxy S7-mallin kohdalla kalliimpaa Edge-versiota tuotettiin aluksi vain 30 prosenttia kapasiteetista, mutta loppuvaiheessa sen osuus kasvoi peräti 70 prosenttiin. Siihen verrattuna myös kokonaismäärää on nostettu reippaasti, Galaxy S8-malleja aiotaan valmistaa yhteensä 20 miljoonaa kappaletta. Nimettömäksi jäävät asiasta perillä olevat tietolähteet myös povaavat Samsungin nostavan aiottua kokonaisvalmistusmäärää siitäkin ylemmäs ennen kuin puhelin saapuu myyntiin huhtikuun lopulla.