Uusimmat

Satelliittipohjainen Starlink-nettipalvelu sai jälleenmyyjän Pohjoismaissa

03.08.2023 11:06 Muropaketin toimitus

Clas Ohlsonista tuli Pohjoismaiden ensimmäinen jälleenmyyjä, joka myy Starlinkin tuotteita satelliittipohjaista internetyhteyttä varten. Myynti on jo alkanut jälleenmyyjän verkkokaupassa.

Starlink on tunnettu laajakaistayhteydestä, jonka laitteen perustuvat satelliittien kautta tapahtuvaan tiedonvälitykseen. Laitteet voi asentaa itse, ja niitä voi käyttää ympäri kattavasti ympäri maailmaa Starlinkin satelliittiverkon ansiosta.

Yhdysvaltalaisen avaruusyrityksen SpaceX:n suunnitteleman, rakentaman ja operoiman Starlinkin tuotteet ovat nyt tulleet virallisesti myyntiin myös Pohjoismaissa. Ne ovat nyt saatavissa Clas Ohlsonin verkkokaupan kautta.

Viktor Jobs, joka vastaa Clas Ohlsonin kodin verkkolaitteiden tuotevalikoimasta, kommentoi yhtiön tiedotteessa:

”Vaikka meillä on vakiintunut laajakaistaverkko Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa, tiedämme, että on monia paikkoja, joissa yhteyden nopeus on ongelma. Siksi olemme erittäin iloisia siitä, että voimme tarjota asiakkaillemme täysin uusia mahdollisuuksia nopeaan laajakaistaan Starlinkin avulla, jonka voi ottaa käyttöön muutamassa minuutissa niin taajamassa kuin kesämökillä.”

Muropaketin uusimmat