UUSIMMAT

Shokz julkisti pienikokoiset luujohdintekniikkaa hyödyntävät OpenRun Mini -kuulokkeet

18.08.2022 10:01 Muropaketin toimitus

Shokz on esitellyt erityisesti erityisesti naisille ja nuorille suunnatut pienikokoiset OpenRun Mini -kuulokkeet.

Luujohdintekniikkaan perustuvilla kuulokkeilla korvat voidaan jättää paljaiksi, mikä helpottaa ympäristön äänten kuulemista ja havainnointia turvallisuutta korostaen. Esimerkiksi kuulokkeiden käytöstä huolimatta liikenteen äänet on mahdollista kuulla selkeästi.

Kompaktit ja täyslangattomat Shokz OpenRun Mini -urheilukuulokkeet perustuvat aiemmin julkaistuun OpenRun-kuulokemalliin, mutta ovat nyt entistä pienemmässä koossa. Uudella muotoilulla vastataan etenkin naisten ja nuorten tarpeisiin, joiden pään koko on usein hieman miesten päätä pienempi. Valmistajan mukaan uutuuskuulokkeet soveltuvatkin heille, joille perinteiset luujohdin- tai muut sankakuulokkeet ovat liian isot tai tuntuvat liian löysiltä käytössä. Etenkin liikuntasuoritteissa, kuten juostessa tai pyöräillessä, liika liikkumavara saattaa muodostua häiritseväksi tekijäksi.

Luujohdinkuulokkeet on suojattu tehokkaasti pölyltä, hikoilulta ja kastumiselta IP67-standardin mukaisesti. Kuulokkeiden kosteusanturi osaa myös kertoa lataamisen turvallisuudesta. Shokz PremiumPitch 2.0+ -tekniikka vahvistaa alataajuuksia ja näin jämäköittää bassotoistoa. Puhelut onnistuvat hyvin Bluetooth 5.1 -tekniikan ja ääniprofiilien ansiosta.

Langattomien kuulokkeiden akku riittää jopa kahdeksan tunnin käyttöön. Jo kymmenen minuutin pikalataus riittää puolentoista tunnin äänentoistoon. Shokz OpenRun Mini -urheilukuulokkeet tulevat myyntiin välittömästi 139 euron hintaan.