Suomalaisyritykseltä jalometalleilla silattuja luksusversioita Galaxy S6 -puhelimista

14.04.2015 21:51 | Juha Kokkonen

Legend Helsinki

Suomalainen Legend Helsinki pyrkii turvaamaan oman siivunsa luksuspuhelinmarkkinoista esittelemällä jalometalleilla päällystetyn malliston Samsung Galaxy S6 -puhelimista.

Legend Helsinki pinnoittaa Galaxy S6 -mallien alumiini- ja lasiosat monimutkaiseksi kuvatulla tekniikalla ja kiillottaa pinnat peilaavaksi. Pinnoituksen voi tilata 18 tai 24 karaatin kullalla, ruusukullalla, platinalla tai mustalla rodiumilla. Lisäksi jalometalli pinnoitetaan ohuella suojakerroksella, jonka luvataan tekevän pinnasta naarmunkestävän ja kiiltävän vuosiksi eteenpäin.

Tarjolla on myös rajoitettuja erikoismalleja, kuten tähtikuvioitu Alhambra (10 kappaleen erä), leopardikuvioinen Wild Thing (10 kappaleen erä) sekä krokotiilinnahkaisella takakuorella varustettu Crocodylus (50 kappaleen erä). Crocodylus-mallin takakuoren nahka on tilattavissa asiakkaan valitsemassa värissä.

Valmiiden Galaxy S6 -mallien ohella Legend Helsinki tarjoaa myös kustomointipalvelua, jossa asiakas voi valita tuotteeseensa jalometallipinnoitteen, erikoisnahkapintoja (alligaattori, strutsi, rausku, pyton, lisko, nappanahka), käsin tehtyjä kaiverruksia, kullasta ja platinasta valettuja logoja, jalokiviä ja laserkaiverruksia.

Legend Helsingin kustomoimat Galaxy S6 -puhelimet toimitetaan luksuspakkauksessa ja niiden mukana tulee aitoustodistus sekä viiden vuoden takuu tehdyille kustomoinneille. 128 gigatavun Galaxy S6 tai Galaxy S6 Edge jalometallipinnoitteella maksaa 2150 euroa ja asiakkaan valitsemasta laserkaiverruksesta joutuu maksamaan 200 euroa lisää. Rajoitetun erän erikoismallit maksavat puolestaan 2300 euroa. Yrityksen valikoimista löytyy myös kustomoituja Applen tuotteita (iPhone 6 ja iPad).

Legend Helsinki, Galaxy S6 Edge & S6