Uusi artikkeli: Kokeiltua: LG Easy Smart H410

23.12.2015 17:32 | Juha Kokkonen | 4

lg_easysmart_4

TaskuMuron joulukuun kolmannessa artikkelissa tutustutaan lyhyen ”kokeiltua”-konseptin muodossa LG:n syksyllä kauppoihin tulleeseen Easy Smart -älypuhelimeen, joka yhdistää poikkeuksellisesti Android-käyttöjärjestelmän ja simpukkamallisen rakenteen yksiin kuoriin. Fyysisellä näppäimistöllä varustetut simpukkamalliset älypuhelimet ovat nykypäivänä Suomen markkinoilla harvinaisuus, joten halusimme puhtaasta mielenkiinnosta kokeilla miltä LG:n toteutus aiheesta tuntuu. Jutussa käydään läpi laitteen keskeiset ominaisuudet sekä käyttökokemuksia usemman eri henkilön toimesta.

TaskuMuro, Kokeiltua: LG Easy Smart H410

Keskustelu

Ehdin jo melkein innostua puhelimesta, harmi että osoittautui noinkin huonoksi. Mitenkäslainen akunkesto tuossa puhelimessa on? Tuo tuntuu olevan senioreille suunnattu mutta useimmat on tottuneet lataamaan vanhoja nokialaisia kerran tai kaksi viikossa.

Juup87

Mitenkäslainen akunkesto tuossa puhelimessa on? Tuo tuntuu olevan senioreille suunnattu mutta useimmat on tottuneet lataamaan vanhoja nokialaisia kerran tai kaksi viikossa.

En osaa valitettavasti sanoa akunkestosta tarkemmin, koska laite oli vain lyhyesti kokeiltavana eikä varsinaisessa käyttötestissä.

Juha Kokkonen

En osaa valitettavasti sanoa akunkestosta tarkemmin, koska laite oli vain lyhyesti kokeiltavana eikä varsinaisessa käyttötestissä.

Hieman tietty off-topikkia, mutta toivottavasti nuo tietotekniikkauutiset saataisiin defaultiksi. Hyvät joulut ja uudet vuodet toimitukselle ja kaikille muillekin.

Tekstissä mainittu ''Motorola Razer'' on oikeasti Motorola razr

Muropaketin uusimmat