Uusimmat

Viime vuoden kestävimmät älypuhelimet – Nokia niitti jälleen mainetta

06.01.2018 13:31 Muropaketin toimitus

JerryRigEverything-niminen YouTube-kanava palkitsi viime vuonna julkaistuista älypuhelimista kestävimmät, mutta varoitti samalla heikoista suorituksista.

JerryRigEverything-niminen YouTube-kanava testasi viime vuoden aikana kymmenien uutuusälypuhelimien kestävyyttä. Uudella videolla esiin nostettiin parhaat ja surkeimmat suoritukset.

Kestävimmän älypuhelimen tittelin voitti keskihintainen Nokia 6, jonka kestävyyttä lisää sen metallinen takakuori. Myös muut uudet Nokia-laitteet saivat JerryRigEverythingiltä suitsutusta iskujen ja naarmujen kestostaan. Helpoiten korjattava älypuhelin oli puolestaan Pixel 2, jonka näyttö on irrotettavissa ja vaihdettavissa nopeasti ja turvallisesti.

Sen sijaan iPhone 8, 8 Plus ja X -mallit saivat JerryRigEverythingiltä täystyrmäyksen. Applen älypuhelimien lasinen takakuori hajoaa helposti ja sen vaihtaminen on vaivalloista ja hyvin kallista. Heikoimman älypuhelimen tittelin sai puolestaan HTC U11, joka vääntyy helposti. Myös laitteen näyttö hajoaa helposti vääntymisen yhteydessä.

Muut JerryRigEverythingin jakamat tittelit voi tarkistaa alla näkyvältä videolta. Tarkemmat katsaukset viime vuonna julkaistujen älypuhelimien kestävyyteen löytyvät puolestaan täältä.