Uusimmat

Motorola julkisti odotetusti neljä uutta kohtuuhintaista Moto G7-mallia – Painotukset kameran laadussa, akkukestossa ja hinnassa

08.02.2019 17:01 Muropaketin toimitus

Lenovon omistaman Motorolan Moto G -tuoteperhe on kasvanut neljällä uudella mallilla, jotka ovat Moto G7 Plus, Moto G7, Moto G7 Power ja Moto G7 Play.

Moto G7, Play ja Power -malleissa on kaikissa Snapdragon 632 -suoritin, kun taas tehokkaammassa Plus-variantissa suorittimena toimii Snapdragon 636. Mallit erottuvat toisistaan siten, että Moto G7 Play on vaihtoehdoista selvästi edullisin 159 euron hintalapullaa, kun taas Moto G7 Power tarjoaa suurikokoisen 5000 milliampeeritunnin akun 229 eurolla. Tavallinen 269 euroa maksava Moto G7 pyrkii olemaan tasapainoinen kokonaisuus, kun taas Plus-variantti panostaa kameran laatuun 16 + 5 megapikselin kaksoiskamerallaan.

Moto G7 Playssa on 5,7-tuumainen näyttö, kun taas muiden mallien näyttöpaneeli kattaa 6,2 tuumaa. Ulkonäöltään kaikki mallit muistuttavat pitkälti toisiaan ja ne eroavat ulkoisesti toisistaan lähinnä näyttöpaneelin ja näyttöloven kokojen puolesta. Mallien myynti on jo alkanut Suomessa eri jälleenmyyjien toimesta. Puhelimien tarkempiin teknisiin ominaisuuksiin voi tutustua täällä.

Muropaketin uusimmat