Panasonic julkaisi uuden kovakouraiseen ammattikäyttöön tarkoitetun Toughbook FZ-T1 -älypuhelimen

25.06.2018 15:45 | Muropaketin toimitus

Panasonicin uusi Toughbook FZ-T1 on tarkoitettu vaativaan ammattikäyttöön, kuten rakennustyömaille, sillä laitteessa keskitytään kestävyyteen iskuilta, vedeltä sekä pölyltä.

Panasonic on julkaissut uuden Toughbook FZ-T1 -älypuhelimen, raportoi Android Authority. Suorituskyvyn sijaan FZ-T1 keskittyy kestävyyteen, sillä laite on pöly- ja vesitiivis IP-68-standardin mukaisesti. Kolhuja se kestää puolestaan MIL-810G-standardin mukaisesti, lämpötilamuutoksia kymmenestä pakkasasteesta aina +50 celsiusasteeseen saakka.

Rautansa puolesta FZ-T1 ei edusta uusinta uutta. Sen suorittimena toimii Snapdragon 210 ja laitteessa on vain kaksi gigatavua keskusmuistia sekä 16 gigatavua sisäistä tallennustilaa, akun kapasiteetin ollessa 3200 milliampeerituntia. FZ-T1:n kosketusnäytön luvataan toimivan sekä vesisateessa että hanskat kädessä.

FZ-T1:n kanssa saapuu tarjolle valikoima erilaisia lisävarusteita, kuten vyökoteloita sekä vara-akkuja. Heikosta suorituskyvystään huolimatta 4G-yhteyksillä varustetun, elokuussa myyntiin saapuvan FZ-T1:n hinnaksi on ilmoitettu 1214 euroa. Pelkällä Wi-Fillä varustettu versio maksaa puolestaan 1142 euroa.