UUSIMMAT

Rankempaan menoon tarjolla entistä kehittyneempi puhelin – Samsung Galaxy XCover 5 myyntiin ensi viikolla

05.03.2021 18:09 | Muropaketin toimitus

Samsung kovempaakin menoa kestävät XCover-puhelimet ovat pitkään olleet suosittuja malleja. Uudessa Galaxy XCover 5 -mallissa yhdistyy käsiteltävyys ja kestävyys.

Kerroimme jo aiemmin Samsung Galaxy XCover 5 -puhelimen olennaiset tekniset tiedot vuotojen myötä. Nyt tämä erityisesti kenttä- ja tuotantotöihin sekä että vaativiin vapaa-ajan harrastuksiin kehitetty malli on julkaistu myös Suomen markkinoille.

Puhelimen käyttöä helpottaviin ominaisuuksiin kuuluu esimerkiksi herkkä painalluksentunnistus, eli sitä voi käyttää myös hanskat kädessä. Parannettu iskunvaimennus tarkoittaa, että Galaxy XCover 5 kestää entistä kovempaa kohtelua. IP68-suojaluokitus varmistaa, että puhelin on vedenkestävä ja pölytiivis. Puhelin on lisäksi suojattu Samsung Knox -tietoturva-alustalla.

– XCover on suosittu ja kysytty laitesarja etenkin kuljetus-, myynti- ja tuotantoaloilla, mutta laitteet sopivat loistavasti myös aktiiviliikkujan vapaa-aikaan esimerkiksi laskettelurinteisiin, metsään tai veneeseen. XCover 5 on sarjan viimeisin lisäys ja valmis kohtaamaan kaikenlaisten vaativien käyttäjien päivittäiset haasteet. Laite on iskunkestävä, toimii haastavissakin oloissa, ja suojaa tehokkaasti yksityisiä tietoja. XCover 5 yltää ammattilaisten korkeisiin vaatimuksiin ja nostaa tuottavuutta sekä töissä että vapaa-ajalla, kertoo Mika Engblom, Samsung Suomen mobiililiiketoiminnan johtaja.

Galaxy XCover 5:ssä on Exynos 850 -suoritin, gigatavua RAM-muistia ja 64 gigatavua tallennustilaa (sekä muistikorttipaikka). Puhelimessa on on 16 megapikselin (f1.8) takakamera ja viiden megapikselin etukamera. Laitteen 3000 milliampeeritunnin akku on vaihdettavissa ja se tukee pikalatausta USB- ja POGO-pinniliitännän kautta.

Samsung Galaxy XCover 5 saapuu myyntiin viikosta 10 alkaen valikoiduilla jälleenmyyjillä.

Muropaketin uusimmat