UUSIMMAT

Samsungilta uusi Galaxy Tab A8 -tabletti – Aiempaa kookkaampi näyttö ja lisää tehoa pellin alle

16.12.2021 11:29 | Muropaketin toimitus

Samsung on julkaissut uuden Galaxy Tab A8 -mallin, jossa on 10,5 tuuman näyttö ohuilla reunoilla ja 16:10-kuvasuhteella.

Galaxy Tab A8:n kerrotaan tarjoavan noin kymmenen prosenttia paremman suorituskyvyn sarjan aiempaan malliin verrattuna. Tabletti on saatavilla joko 32 tai 64 gigatavun sisäänrakennetulla tallennustilalla, jota voi laajentaa enintään teratavun microSD-muistikortilla. Keskusmuistia on joko kolme tai neljä gigatavua.

Galaxy Tab A8:ssa on neljä Dolby Atmos -kaiutinta. Tabletin 7040 milliampeerin akkua voi ladata enintään 15 watin pikalatauksella. Tabletti tukee myös kahden sovelluksen samanaikaista käyttöä Multi-Active Window -ikkunan kautta. Tabletti julkaistaan Android 11 -käyttöjärjestelmällä.

”Nykymaailmassa, jossa etätyöstä ja -opiskelusta on tullut normi, tabletti on noussut yhä tärkeämpään rooliin. Tabletti on käytännöllinen niin kotona kuin tien päällä, ja koska yhä useammat ihmiset käyttävät tabletteja videopuheluihin, verkkoluennoilla, pelaamiseen ja suoratoistoon, olemme luoneet Galaxy Tab A8:n näiden olosuhteiden perusteella koko perheen sekä myös yrityskäyttäjien tarpeisiin”, kertoo Samsung Suomen mobiililiiketoiminnan johtaja Mika Engblom.

Galaxy Tab A8 tulee Suomessa saataville tammikuun alussa. Sen värivaihtoehdot ovat Grey, Silver, ja uusi Pink Gold -väri. Suositushinnat ovat eri vaihtoehdoille seuraavat: Galaxy Tab A8 3/32Gt WiFi 249 euroa, Galaxy Tab A8 3/32Gt LTE 299 euroa, Galaxy Tab A8 4/64Gt WiFi 279 euroa ja Galaxy Tab A8 4/64Gt LTE 329 euroa.