Uusimmat

Sonyn uusi Xperia XZ2 Premium lupaa viedä yökuvauksen kokonaan uudelle tasolle

17.04.2018 12:43 Muropaketin toimitus

Sonyn tulevan Xperia XZ2 Premiumin kaksoiskamera tarjoaa huikeat ISO-arvot, joiden avulla Sony lupaa viedä yökuvauksen uudelle tasolle.

Sony on julkistanut uuden Xperia XZ2 Premium -lippulaivan, jonka merkittävimpänä ominaisuutena on sen huippulaatuinen kaksoiskamera. 19 + 12 megapikselin Motion Eye -kaksoiskamera tarjoaa jopa ISO-arvon jopa 51200-tasolle, josta on merkittävää hyötyä varsinkin pimeällä. Videokuvaus luonnistuu puolestaan ISO 12800 -arvolla. Kamera mahdollistaa myös HDR-videokuvauksen sekä 960 FPS:n superhidastuskuvauksen.

Xperia XZ2 Premiumissa on 5,8-tuumainen 4K HDR -näyttö, joka on aiempaa kirkaampi ja suurempi. Äänentoistosta huolehtii uusi S-Force Front Surrounds -kaiutinjärjestelmä, samalla kun laitteen suorittimena toimii Snapdragon 845. Keskusmuistia Xperia XZ2 Premiumissa on kuusi gigatavua, sisäisen muistin kapasiteetin ollessa 64 gigatavua. Akun kapasiteetiksi on ilmoitettu 3540 milliampeerituntia.

IP68-standardin mukaisesti vesi- ja pölytiivis, Android 8.0 Oreolla toimiva Xperia XZ2 Premium julkaistaan tulevana kesänä. Laitteen hinnasta tai saatavuudesta ei ole vielä tarkempaa tietoa.

Muropaketin uusimmat