Uusimmat

Spotify saapuu Wear OS -älykelloille – Myös mobiililaitteiden käyttöliittymään on luvassa muutoksia

20.10.2018 09:24 Muropaketin toimitus

Spotify on julkaissut oman sovelluksensa Wear OS -älykelloille. Premium-käyttäjät puolestaan pääsevät nauttimaan uudistetusta käyttöliittymästä älypuhelimilla.

Spotify on esitellyt Wear OS -älykelloille tarkoitetun uuden musiikinhallintasovelluksen. Sen tarkoituksena on helpottaa musiikkisovelluksen käyttöä älykellon välityksellä ilman älypuhelimen apua.

Lähiaikoina Play-latauskauppaan saapuva Spotifyn Wear OS -sovellus mahdollistaa musiikin soittamisen aloittamisen ja pysäyttämisen sekä kappaleen tai soittolistan vaihtamisen. Uudella sovelluksella pääsee käsiksi myös Spotifyn automaattisesti luomiin Discover-soittolistoihin sekä Spotify Connect -toimintoon, jolla musiikin voi ohjata kuulumaan vaikkapa älykaiuttimen kautta. Musiikkia ei kuitenkaan voi vielä tallentaa älykelloon offline-soittoa varten.

Spotify Premiumin käyttäjät pääsevät nauttimaan jatkossa myös Spotifyn älypuhelinsovelluksen päivitetystä käyttöliittymästä. Jatkossa sovelluksen alapalkissa sijaitsevat enää koti-, haku-, ja oma kirjasto -painikkeet. Aiemmat radio- ja selaus-painikkeet löytyvät jatkossa muiden kategorioiden alta.