UUSIMMAT

Suosikkinapeille seuraaja – Huawein täyslangattomat FreeBuds 4i -kuulokkeet tulevat myyntiin alle satasen hintaluokkaan

18.03.2021 16:14 | Muropaketin toimitus

Huawein viimeisimmässä täyslangttomassa nappikuulokemallissa on kiinnitetty erityishuomiota akkukestoon. Käytössä on myös vastamelutoiminto. Lisäksi äänen viiveet on kuulokkeissa pyritty minimoimaan.

Huawei FreeBuds 4i:n kummassakin napissa on 55 milliampeeritunnin akku, josta toistoaikaa luvataan heruvan peräti kymmenen tuntia kun käytössä ei ole vastamelutoimintoa. Kahden mikrofonin toimintaan perustuva vastamelun torppaaminen rokottaa hieman akkukestoa, sillä toiminto päällä virtaa riittää 7,5 tunnin kuuntelusessioon.

Kotelosta tankattuna yhdellä latauksella on mahdollista päästä 22 tunnin kuunteluaikaan. Kotelon Lataus hoituu USB-C-liitännän kautta.

Kuulokkeissa käytetty elementti on halkaisijaltaan kymmenen millimetriä. Valmistaja kertoo kuulokkeiden latenssin jäävän 186 millisekuntiin, missä auttaa käytössä oleva 5.2 -versio Bluetoothista. Äänikoodekeista tuettuina ovat SBC ja AAC.

Myyntiin kuulokkeet saapuvat 12.päivä huhtikuutta mustana ja valkoisena värivaihtoehtona, lisäksi myöhemmin on luvassa vielä punainen versio. Hintaa Huawei FreeBuds 4i -kuulokkeilla on 99 euroa.