Tätä on jo odotettu: Samsung aloitti Android 12 -käyttöjärjestelmän sisältävän One UI 4.0 -käyttöjärjestelmän jakelun ensimmäisille puhelinmalleille

18.11.2021 13:50 | Muropaketin toimitus

Samsungin Android 12 -käyttöjärjestelmän sisältävä One UI 4.0 -käyttöjärjestelmäpäivitys on nyt jakelussa Suomessa. Ensimmäisenä päivityksen saavat Samsung Galaxy S21-, S21+- ja S21 Ultra -puhelinmallit.

Suomi on päivitysjakelussa aivan ensimmäisten joukossa, sillä valmistajan One UI 4.0 -laitepäivitykset alkoivat maailmanlaajuisestikin vasta 15. päivä marraskuuta. Samsung on muutenkin päivityksissä hyvässä vauhdissa, sillä Googlen omat Pixel-puhelinmallit ovat saaneet oman Android 12 -päivityksensä vain hieman alle kuukausi sitten.

Galaxy S21 -puhelinmallien jälkeen päivityksiä on luvassa esimerkiksi taittuvanäyttöisille malleille sekä Galaxy S20- ja Galaxy Note20 -mallistoille.

Uuden käyttöjärjestelmäversion myötä luvassa on esimerkiksi muutoksia teemojen väritykseen sekä uusittuja, muokattavampia widgettejä. Lisäksi kuvakkeiden ulkoasua on hiottu ja emojit sekä tarrat ovat aiempaan helpommin käytettävissä. Kosmeettisia muutoksia olennaisempia ovat kuitenkin sovellusten käyttölupien helpompi hahmottaminen ja hallinta.

Muropaketin uusimmat