Uusimmat

Viikon tekniikkauutiset: Mobiilinäyttöjä ilman lovea, näyttöjä tietokoneiden koteloissa

17.06.2018 11:31 Muropaketin toimitus

Viimeisen viikon aikana tekniikkauutisissa on nähty muun muassa Vivon näyttöloveton Nex -älypuhelin sekä InWinin kotelo, johon on integroitu näyttöpaneeli.

Viimeisen viikon aikana uutisoimme tietotekniikan puolella muun muassa Intelin tulevista Coffee Lake -prosessoreista sekä InWinin näyttöpaneelilla varustetusta kotelosta. Mobiilipuolella otsikoissa nähtiin Vivon Nex -älypuhelin sekä Nokia 5.1:stä vuotanut video.

InWin esitteli 307-miditornikotelon, jonka etupaneelissa on integroitu 144 pikselin näyttö

Computex-messuilla esiteltiin InWinin 307-miditornikotelo. Kotelon erikoisuutena on etupaneeli, josta löytyy 144 pikselin näyttö. Kuviot ja väritys ovat ohjelmoitavissa, mutta näyttö voi näyttää esimerkiksi kellon tai reagoida ääniin ja musiikkiin kotelon sisälle sijoitetun mikrofonin ansiosta.

Intelin kahdeksanytimiset Coffee Lake -prosessorit julkaistaan syyskuussa?

Intelin huhutaan täydentävän Coffee Lake -arkkitehtuurin prosessorimallistoa kahdeksanytimisellä prosessorilla vielä syyskuun aikana.

Google julkaisi tekoälyn kehityksen seitsemän kultaista sääntöä – ”vaatii vastuullisuutta”

Google on julkaissut blogissaan seitsemän periaatetta, joiden mukaan se kehittää tekoälyä. Samalla yhtiö painotti, että tekoälyn kehityksen tulee olla vastuullista.

Vivo Nex minimoi näytön reunat ilman ikävää näyttölovea – etukamera pomppaa esiin tarvittaessa

Vivon uusi Nex-lippulaiva on tähän mennessä lähimpänä älypuhelinta, jonka etupuoli on pelkkää näyttöpaneelia. 91,2 prosenttia puhelimen etupuolesta kattavassa näyttöpaneelissa ei ole edes lovea. Android 8.1 Oreolla sekä Funtouch 4:llä toimivan, Vivo Nexin Snapdragon 845 -variantin hinnaksi on ilmoitettu 4498 yuania eli vajaat 600 euroa. Laite saapuu ainakin toistaiseksi myyntiin vain Kiinassa.

Samsungin Exynos 9820 -järjestelmäpiirille odotettavissa melkoinen teholoikka

Samsungin tulevan Exynos 9820 -järjestelmäpiirin odotetaan olevan nykytietojen perusteella jopa tehokkaampi kuin vastikään esitelty, ja tehokkaana pidetty, ARM Cortex-A76 -mobiilisuoritin.

Nokia 5.1 Plus -mallin ulkonäkö vuoti julkisuuteen – mukana näyttölovi

Steve H. on vuotanut Twitterissä HMD Globalin kehittämän Nokia 5.1 Plus -mallin ulkonäön laitetta esittelevän videon myötä. Vuodon perusteella tulevassa laitteessa on myös näyttölovi.