Uusimmat

10 miljoonaa beta-testaajaa kerännyt H1Z1: Battle Royale ilmestyi virallisesti PS4:lle

08.08.2018 21:34 Muropaketin toimitus

Alkuperäiseksi battle royale -peliksi kutsuttu H1Z1 on saanut viimein virallisen julkaisunsa PlayStation 4:llä.

Battle royale -peleistä tunnetuimmat ovat kiistatta Fortnite: Battle Royale sekä PlayerUnknown’s Battlegrounds, mutta jo näitä ennen ehti early access -markkinoille Daybreak Gamesin räiskintä H1Z1. Peli sai kuitenkin virallisen julkaisunsa PC:llä vasta tänä vuonna, ja nyt myös PS4-versio saapunut virallisesti markkinoille.

H1Z1 tarjoaa 2-99 pelaajan battle royale -räiskintää, jossa käytetään monipuolisia varusteita ja ajoneuvoja. Kiinnostusta uutta battle royalea kohtaan näyttää riittävän myös pleikkarilla. Daybreakin tiedotteen mukaan pelin avoin beta keräsi kuukaudessa peräti 10 miljoonaa PS4-pelaajaa, ja studio toteaakin pelin saaneen ”ylitsevuotavan positiivisen vastaanoton” uudella alusta.

H1Z1: Battle Royale on nyt pelattavissa ilmaiseksi PS4:llä, ja alta näet pelin tuoreen julkaisutrailerin. PS Plus -jäsenille on myös tarjolla ilmainen aloituspaketti, ja pelin ensimmäisen kauden Battle Pass on tarjouksessa hintaan 4,63 euroa. Lisätietoja löytyy PlayStation Storesta.

Alta voit myös lukea kesäkuussa julkaisemamme katsauksen battle royale -pelien historiaan.

Fortnite on vuoden suurin peli-ilmiö – Selvitimme, mistä battle royale -pelit saivat alkunsa ja mikä niiden tilanne on nyt