UUSIMMAT

Alun perin surkeasta julkaisusta kärsinyt No Man’s Sky on noussut yhdeksi parhaiten myyneistä IP:istä

31.03.2019 21:23 | Muropaketin toimitus | 1

No Man’s Skyn vuonna 2016 tapahtunut julkaisu oli melkoinen farssi, mutta julkaisun jälkeiset päivitykset ovat muuttaneet yleisen mielipiteen pelistä täysin päinvastaiseksi.

Alun perin No Man’s Skyn julkaisu aiheutti melkoisen kohun. Avaruusseikailusta puuttui monia luvattuja ominaisuuksia, kuten moninpeli, ja sen tarjoama sisältö oli vähäistä ja itseään toistavaa. Julkaisua seuranneiden vuosien jälkeen No Man’s Sky on kuitenkin saanut useita ilmaisia lisäsisältöpaketteja ja päivityksiä, jotka ovat onnistuneet muuttamaan kamalan farssin varsin hyväksi peliksi.

Nykyään No Man’s Skytä pidetäänkin malliesimerkkinä siitä, kuinka surkean pelijulkaisun voi päivittää menestystarinaksi. Nyt Game Developers Conferencessa puhunut No Man’s Skyn pääkehittäjä Sean Murray on paljastanut, että No Man’s Sky on myynyt alun haasteista huolimatta erinomaisesti ja on yksi kaikkien aikojen menestyneimmistä uusista IP:istä. Pelin tarkkoja myyntilukuja ei kuitenkaan ole paljastettu.

Keskustelu

Ja taas tuo lyhenne IP, jonka käytöstä huomautin jo aiemmin tuloksetta. Se ei varmasti avaudu kaikille suomalaisille (tee esim. googlhaku) enkä näe sen tyrkyttämiselle edes pakottavaa syytä. Vähin, mitä voisi tehdä, on avata edes suluissa tuon merkitystä.

Tosin on tullut huomattua, ettei toimittajakunta näytä näitä kommentteja pahemmin tiirailevan.

Muropaketin uusimmat